Sisuvan syyskokouskokous 2023

Sisuvan syyskokouskokous 2023

Sisuvan syyskokous ma 11.12.2023

Sisuvan syyskokous pidettiin joulukuun puolivälissä. Kokouksessa päätettiin ensi vuoden jäsenmaksusta, joka pysyy samana eli se on 15 euroa per jäsen. Jäsenmaksun voi maksaa 1.1.2024 alkaen SuomiSportissa. Sisuvan puheenjohtajana jatkaa Riitta Kempe, varapuheenjohtajana Tuomo Niittylahti ja sihteerinä Ripsa Järvi. Uutena sisuvan hallitukseen valittiin Veli Tiainen ja Miko Rinne. Lisäksi Pekka Niemi jatkaa hallituksen jäsenenä. Tilin- ja toiminnantarkastajina jatkavat Kirsi Muuttoranta ja Joonas Kuusinen.

SiSuVan toimintasuunnitelmaan 2024 kirjattiin leiri- ja koulutustoimintaa sekä kilpailujen järjestämistä. Virttaan Erä-Veikkojen majan reitti soveltuvat hyvin tapahtumien järjestämiseen. Uutena tai oikeastaan uudestaan pitkän tauon jälkeen käyttöön palaa Savonlinnan Ahonlahden hiihtokeskus, jossa sisuva järjestää tammikuussa valjakkohiihdon yhdistetyn SM-kilpailut. Valtakunnalliset tapahtumat, joihin SiSuVa ottaa osaa ovat: ”kelkkaile koiran kanssa” laskiaisena (helmikuu), ”vappuajelut koirapyöräillen” (toukokuu) ja ”juokse koiran kanssa” (syyskuun ensimmäinen viikonloppu). Lisäksi suunnitelmissa on hiihdon tekniikka- ja voitelukurssi sekä kesätapahtuma. Jos olet kiinnostunut järjestämään treenipäivän jostakin VUL:n vuosittain lanseeraamasta valtakunnallisesta tapahtumasta tai jostakin muusta valjakkourheilutapahtumasta, niin kerro siitä rohkeasti muille sisuvalaisille.

Tapahtumien viestintä tehdään ensisijaisesti SiSuVa-netin, SuomiSportin, sosiaalisen median ja sähköpostin kautta, minkä lisäksi tapahtumat ilmoitetaan liiton kalenteriin. SiSuVan jäsenille suunnatun WhatsApp ryhmässä voi tsempata seurakavereita treeneihin ja yhteisten tapahtumien järjestämiseen. Sisuvan jäsenet voivat liittyä ryhmään tällä linkillä.

Tapahtumien järjestämisestä kertyneillä varoilla tuetaan urheilijoiden osallistumista sisuvan omiin tapahtumiin, SM-kilpailuihin ja arvokilpailuihin. SiSuVa maksaa kaksi SM-osanottomaksua urheilijoille talkootyötä vastaan. Talkootyö voi olla tapahtumien järjestämistä, hallintoon tai viestintään liittyvää työtä tai esimerkiksi sponsorien hankintaa. SM-ilmoittautuminen ja osanottomaksu maksetaan itse ja se laskutetaan jälkikäteen toteutunutta matkaa ja matkalaskua vastaan. SM-viestijoukkueiden osallistumismaksut maksaa SiSuVa.

Kokouksessa jaettiin myös vuoden 2023 urheilijapalkinnot. Sisuvan Pekka Nimi saavutti vuonna 2023 MM-hopean ja MM-pronssin. SM-mitaleja Sisuvalaiset saivat yhteensä 8 kappaletta: 2 kultaa, 2 hopeaa ja 4 pronssia. Valjakkourheilijoiden liiton seuramestaruuskamppailussa SiSuVa oli upeasti kolmas. Vuonna 2023 menestyneiden sisuvalaisten tulokset: 

Pekka Niemi: CM MM-hopea, SM1 MM-pronssi, SM1A SM-pronssi, PM1A SM-pronssi, DS2 MM-11.
Ripsa Järvi:
SM-kulta DBW, SM-pronssi DCW, DBW MM-12.
Tuomas Notko: SM-kulta DS2, SM-hopea DSM1, DSM1 MM-10., DS2 MM-27.
Tuomo Niittylahti: CM MM-5., PM1 MM-6., SM-pronssi DCM

Lisäksi SiSuva sai DCR SM-viesti hopeaa joukkueella: Tuomo Niittylahti, Tuomas Notko, Pekka Niemi

Sisuvan vuoden junioriksi nimettiin Sohvi Mattila: DS1J Kouvola, DS1J ja DBJ Virttaa, DS1J Heinola