SiSuVan syyskokous 2022

SiSuVan syyskokous 2022

Sisuvan syyskokous pidettiin joulukuun lopussa. Kokouksessa päätettiin ensi vuoden jäsenmaksusta, joka pysyy samana eli se on 15 euroa per jäsen. Jäsenmaksun voi maksaa 1.1.2023 alkaen SuomiSportissa. Sisuvan puheenjohtajana jatkaa Riitta Kempe, varapuheenjohtajana Tuomo Niittylahti ja sihteerinä Ripsa Järvi. Uutena sisuvan hallitukseen valittiin Pekka Niemi. Muut hallituksen jäsenet ovat Sanna Polso, Meeri Seppä ja Vuokko Puurunen-Määttä. Tilin- ja toiminnantarkastajina jatkavat Kirsi Muuttoranta ja Joonas Kuusinen.

SiSuVan toimintasuunnitelmaan 2023 kirjattiin leiri- ja koulutustoimintaa sekä kilpailujen järjestämistä. Virttaan Erä-Veikkojen majalta lähtevät reittipohjat ovat tosin tällä hetkellä sopimattomat tapahtumien järjestämiseen tikkuisen pohjamateriaalin vuoksi. Vampulan ulkoilumajalta lähtevät reitistöt saattaisivat soveltua paremmin tapahtumien järjestämiseen. Myös hiihtokilpailujen järjestämiseen etsitään sopivaa paikkaa. Valtakunnalliset tapahtumat, joihin SiSuVa ottaa osaa ovat: ”kelkkaile koiran kanssa” laskiaisena (helmikuu), ”vappuajelut koirapyöräillen” (toukokuu) ja ”juokse koiran kanssa” (syyskuun ensimmäinen viikonloppu). Lisäksi suunnitemissa on hiihdon tekniikka- ja voitelukurssi sekä kesätapahtuma. Jos olet kiinnostunut järjestämään treenipäivän jostakin VUL:n vuosittain lanseeraamasta valtakunnallisesta tapahtumasta tai jostakin muusta valjakkourheilutapahtumasta, niin kerro siitä rohkeasti muille sisuvalaisille.

Tapahtumien viestintä tehdään ensisijaisesti SiSuVa-netin, SuomiSportin, sosiaalisen median ja sähköpostin kautta, minkä lisäksi tapahtumat ilmoitetaan liiton kalenteriin. Uutena otamme käyttöön SiSuVan jäsenille suunnatun WhatsApp ryhmän, jossa voi tsempata seurakavereita treeneihin ja yhteisten tapahtumien järjestämiseen. Sisuvan jäsenet voivat liittyä ryhmään tällä linkillä.

Tapahtumien järjestämisestä kertyneillä varoilla tuetaan urheilijoiden osallistumista sisuvan omiin tapahtumiin, SM-kilpailuihin ja arvokilpailuihin. SiSuVa maksaa kaksi SM-osanottomaksua urheilijoille talkootyötä vastaan. Talkootyö voi olla tapahtumien järjestämistä, hallintoon tai viestintään liittyvää työtä tai esimerkiksi sponsorien hankintaa. SM-ilmoittautuminen ja osanottomaksu maksetaan itse ja se laskutetaan jälkikäteen toteutunutta matkaa ja matkalaskua vastaan. SM-viestijoukkueiden osallistumismaksut maksaa SiSuVa.

Kokouksessa jaettiin myös vuoden 2022 urheilijapalkinnot. Sisuvan urheilijat saivat vuonna 2022 MM-kultaa, EM-pronssia, 2 pohjoismaiden mestaruutta (SOC) ja kaksi SOC-hopeaa sekä yhteensä 7 SM-mitalia. Valjakkourheilijoiden liiton seuramestaruuskamppailussa SiSuVa oli upeasti kolmas. Vuonna 2022 menestyneiden sisuvalaisten tulokset: 

Pekka Niemi: MM-kulta koirahiihdosta, EM-pronssi, SOC-kulta ja SM-kulta koirapyöräilystä, SM-hopea koirahiihdosta ja hiihdon yhdistetystä, EM-viestitsä 5. sija sekä SOC-hopea 2-koiran kärryluokasta B-koirilla
Tuomas Notko: SOC-kulta ja SM-kulta 2-koiran kärryluokasta, SM-hopea 1-koiran kärryluokasta, EM-kilpailujen 7. sija 1-koiran kärryluokassa, 14. sija 2-koiran kärryluokassa sekä 5. sija EM-viestissä
Ripsa Järvi: SM-kulta koirapyöräilystä ja EM-kilpailujen 5. sija koirapyöräilyssä  
Katri Grönlund: SM-kulta ja SOC-hopea koirajuoksusta ja EM-kilpailujen 24. sija koirajuoksussa
Tuomo Niittylahti: MM-kilpailujen 8. sija pulkkahiihdossa ja 9. sija hiihdon yhdistetyssä
Lisäksi SiSuVa sai SMviestistä pronssia joukkueella: Tuomas Notko, Tuomo Niittylahti, Pekka Niemi